Äntligen paus

Äntligen äntligen äntligen härjar en välbehövlig paus från jobbet. Det är otroligt jäkla intensivt där just nu och de två sista veckorna har jag haft många och långa pass. Men nu är jag ledig till tisdag 👍

Jag gick av i morse och då åkte vi rakt ut till skogen, barnen är inte helt krya, hostar, snorar och har sig men en timmes frisk luft är bara hälsosamt ändå. De älskar att vara i skogen, Julia ich Olivia är tokiga i det, Nicco tycker också det e skitskoj att leta kantareller 😃 så hade vi god fika, kaffe och bullar med oss. Sååååå mysigt! 

Nicco är på jobbet nu så jag passar på att blogga lite innan sängen kallar. Shiva sover sedan länge efter en "ängs" promenad. Vi har en än precis vid huset som vi gick lite upptäcksfärd i. Hon flippade totalt!! Kastade sig, rullade sig och slet och hade i kopplet, och regnet öste ner på oss men det var såååå härligt ändå! Att se henne så glad och full med bus 😊💗 regnet var bara en ren uppfriskning. 

Får se om vi åker ut igen i skogen i morgon 😝 om barnen orkar och vill så kanske. Nicco måste sova till 15 iaf. Så bra om vi kan lämna huset, han brukar sova väldigt tungt ändå men, det känns alltid bra att det blur tyst, ungar ni vet, rätt som det är så brakar helvetet loss och de slåss så håren flyger 😱 men nu e de lite krassliga ändå så det e lite sparlåga på öset haha. 

På kvällen ska vi till min pappa💗 var evigheters evigheter sedan vi var där! Bjudna på middag blir vi. Ska bli trevligt faktiskt sen skulle Julia stanna där tydligen och sova över. Så morgondagen blir nog riktigt bra den med. 


Vivi kommer fram till mig, säger "jag har hittat betty" 😳 Vem är Betty? 


Betty är min groda 🐸😊❤️ haha Betty 😝 söt hon e alltså. 


Hittade något spännande ute i skogen, djupt djupt hål! 


Mamman i hushållet bär korgen, de andra letar. 

Ännu flera kantareller men mindre än sist. Jäklars vad svårt det är!! Men jösses vad goda. 

Hittade kJ med, 400 gr förvällda och klara ligger i frysen nu. Hittade massor men var inte säker på vad det var. Men nu e jag så i morgon e det dags att ge sej ut igen och plocka resten 😝


Fick en härlig ansiktsbehandling idag med, färgade mina bryn ovh vaxade lite här och var. Känner mig 10 år yngre i fejjan nu 💆


Fint va?? Långa och svarta fransar 😊

My Nilsson

Välkommen till min blogg! 31 årig tjej som jobbar som handledare på hvb för ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är rak och ärlig. Här skriver jag om livet, glädje och sorg.

RSS 2.0