Mitt sista batteri

Ja, så är det, mitt och mobilens batteri börjar ta slut. Mobilens för stunden, mitt..... Ja? Jag går och lägger mig på kvällen men jag har ingen kontakt att plugga in i arslet, vilket jag hade hoppats på. När jag vaknar är jag faktiskt pigg, i morse stod klockan på 6,40 men jag vaknade ännu en gång vid 6,15 och klev upp självmant. Inga barn, inga djur, ingen man. Det är tyst, knäpptyst och mörkt. 

Morgonen gick som vanligt, jag går nästan varje dag nu, på morgonen eller kvällen. Minst 5-6 km. I morse skulle jag träffa en tjej 9,30 och köpa en jacka till Julia, så jag hade glapp mellan 8-9,30. Rask promenad/pw är det självklara valet. Men jag kände mig trött, och jag hade ont i kroppen.

Men jag går ändå. Ångrar mig inte men det var hemskt! Kroppen skrek efter vila, magen smärtade, min kropp värkte på ett underligt vis. 

Jag tog mig runt så fort benen bar mig men fy fan vilken känsla när jag satte mig i bilen, inte den där behagliga lättnaden utan mer, jag svimmar! Hämtade jackan, hem och tryckte två knäckemackor och la mig platt på soffan med svettiga kläder och bara somnade..... *snaaark* en timme sov jag. 

Dusch, lunch och kaffe sen var jag ok igen. Märkligt? 😳 

Nicco är med ofantligt trött, nätterna sliter, hösten är inte hans favorit årstid precis heller. Vi är ganska slutkörda av någon underlig orsak, men så är väl livet ibland? Jag skulle kunna offra min arm för ett par dagars vuxentid med honom nu. Hade det inte varit för Thailandresan så hade vi nog tagit en helgs semester nu och bokat in oss på hotell. 

Ska jag vara ärlig??? Just nu är det inte värt alla dom pengarna att resa i 16 dagar till Thailand. Vi hade fått mååååånga spahelger med frukost, massage och massa god mat flera gånger på ett år för dessa pengarna. Men självklart är det ändå värt det. Vi längtar till resan så in i vassen! Vår härliga Kärleksresa 💞💞💞

Jackan Julia fick var såååå jäkla fin! Måste visa den lite längre ner. Vågar knappt skriva vad jag gav, pinsamt billigt alltså. Den ser ut att komma från butik liksom. 

Vill passa på att tacka dig Ing-Marie för tipset om scouterna till Julia. ÄNTLIGEN hittade vi något som hon trivs med, som hon klarar av utan att känna frustration och bli ledsen över att det liksom inte funkar. Hon har varit där under drygt en månad och i morgon är det första gången de har läger! Hon är helt till sig 😍 Nicco har fixat alla grejer idag, sovsäck, ficklampa, underlag och mat-kitt. 19,00 lämnas hon i morgon och på söndag ska hon hämtas. Det är värt precis allt för att se henne såhär glad! Hon älskar gemenskapen, skogslivet och naturen. Underbart❤️

I morgon är det jobb, min helg inleds med att börja 15,00 och sluta på lördag kl 11.00 sedan har jag 13 timmar på söndag. Blääää. Men men bara att bita ihop!

Ha en fin helg mina vänner 💗



Här är Julias nya snygga vinterjacka. Skulle ju nästan själv vilja ha den! 😜



My Nilsson

Välkommen till min blogg! 31 årig tjej som jobbar som handledare på hvb för ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är rak och ärlig. Här skriver jag om livet, glädje och sorg.

RSS 2.0