Händelserik helg

Ja, det har verkligen varit fullt ös nonstop HELA helgen! Julia och Olivia har lekt hos vänner igår båda två och de flesta vet att iom vi bor utanför stan så det är ett jäkla farande fram och tillbaka iom de hämtas/lämnas olika tider, men så är det och bara att gilla läget. 

Igår samlade jag in en jäkla massa kläder, skor, leksaker från folk i Hässleholm och idag lämnade jag allt i en insamlingslokal På Djäknegatan i Malmö. Kläderna går sedan till garderoben på centralen blandannat dit kommer alla som behöver 😊 Albin hängde med idag och hjälpte till att bära. Efter det körde vi till Migrationsverket i Malmö, eller körde förbi. Poliser står längs staketen, ingenting får lämnas på plats där. Men Albin var verkligen förvånad, bor där folk? Inne i tälten? Mmmm tyvärr 😔 

I fredags hämtade jag även två böcker som en tjej fixat till mig på beställning och jag är såååå nöjd!! Jag klädde dom och pimpade dom lite 😜 Passar otroligt bra i vårt nya fina vardagsrum 💙 

Idag blev det även ett pass på Cwc, gudars vad jag längtat!! Roligare träningen man kan hitta men tyvärr har jag inte hunnit så ofta som jag vill sista veckorna. Men så är livet. Försöker löpträna var/varannan dag nu. Har trailet på lördag som väntar och jag är vidrigt nervös!!! Tränar kortare pass med högre tempo varvat med längre. Måste få in ett långpass i veckan också (usch vad jag hatar måsten!!) 

Ha en fin vecka 💞🌸

131123 💘 Snart gifta i två år! 😍


Underbara människor som jobbar med detta. Packar upp och sorterar, herregud det var mängder! 


Älskar naturen i hovdala 🍃🍂🍁

My Nilsson

Välkommen till min blogg! 31 årig tjej som jobbar som handledare på hvb för ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är rak och ärlig. Här skriver jag om livet, glädje och sorg.

RSS 2.0