Vilken dag!!

Dagen började med att Nicco ochjag  åkte och lämnade tjejerna på fritids/dagis. Sedan drog vi iväg, glada hågen till skogs! Vi tänkte gå den längre slingan på 6 km, lagom iom det faktiskt var så otroligt varmt och soligt. Vi kollar inte tavlan som visar färg-längd på slingorna. Men som sagt vi kollade inte eftersom jag visste var vi skulle gå, trodde jag. När vi kommer någon km in i skogen så delas det på gult, orange.... Jaha! Nämen orange e det ju! Gult är svinlångt. Vi börjar följa den orange. Och vi går, och går, och går..... När vi gått en timme ringer varningsklockor. Jag tar upp min kartläsare och knappar in området där bilen är, 53 min promenad tillbaka!!!! Vafan!!! Var är vi!?? Men vi börjar gå, myggen äter fullständigt upp oss och vi slår bort fästingarna. *öööörk* men min skallade gps hade inte heller koll. Så vi kom fram till någon återvändsgränd och fick gissa oss fram till annan väg. 

Men hursom kom vi Tillslut till bilen, och då kollar jag tavlan. Ojdå..... Det var visst gul vi skulle följt!! Orange går runt finjasjön. Typ x-antal mil. Gula låg på 6 km. Men iaf 5 min kvar innan jag skulle få brynen vaxade, och efter det direkt sjukgymnastik. SKYNDA!!! Dricka, svetten rinner, in i salongen, vaxar brynen knatar iväg till sjukgymnasten cycklar 5 km, tränar 30 min sedan är jag fullständigt färdig. Alltså ni vet när benen knappt bär.... Nicco hämtar upp mig och vi trycker i oss en stor bakad potatis och sallad. Hem och duschar, Han lägger sig och sover för dagen och jag vänder åter och hämtar mina barn med shiva.

Efter det drar vi till jordgubbslandet! Sjäkvplockade jordgubbar som ska frysas in till hösten så jag kan baka och göra smoothies ✌️😎 

Skitroligt var det och mycket billigare än att köpa fördigplockade. Olivia tryckte de flesta i munnen men vad sjutton 😉 

Efter det köpte vi glass och åkte hem till min underbara vän och hennes fina dotter. Shiva härjade runt med barnen i trädgården och vi mumsade glass och gubbar. Jo.... Självklart fick barnen oxå haha. 

Så nu är jag trött kan jag säga, och myggbett precis överallt!! I hårbotten, röven (blääj) haha, benen, armarna. Ja jag e tacksam för att de jävlarna lämnade kvar nånting. 😒

Kram på er alla därute 💗 


Cooola ungen 😎✌️ 

💗💗💗

My Nilsson

Välkommen till min blogg! 31 årig tjej som jobbar som handledare på hvb för ensamkommande flyktingbarn. Bloggen är rak och ärlig. Här skriver jag om livet, glädje och sorg.

RSS 2.0